Vorige week donderdag naar het [binnenhoffestival] (http://www.binnenhoffestival.nl/) geweest. Een festival van drie dagen met elke dag een ander thema. Dans en muziek. Wij zijn op de dansavond gegaan. We kregen traditionele dans (Internationaal Dans Theater), jazz(JaZZisit), een optreden van een combinatie van een danser met een jongleur. Dit klinkt misschien wat tuttig, maar dat was het niet. Erg indrukwekkend. En als laatste het NDT II, en dat was gelijk ook de klapper. Op de klassieke geluiden van Rossini La Gazza Ladra (dacht ik) werd modern gedanst. Het was grappig en mooi. En wat zijn die lijven toch soepel!

Tijdens de voorstelling werden projecties gemaakt op de zijkant van de tweede kamer, projecties van wat er op toneel gebeurde & teksten. Omdat het donker was lukte het niet goed een mooie opname te maken van het hele plein. Ik wilde iets maken dat de sfeer weergaf, die leek op die van een optreden op een Italiaanse piazza. Maar dat lukte dus niet. Deze opname is de projecties.

Binnenhoffestival