Deze maand stond deels wéér in het teken van COVID. Niet alleen door de lock-down, maar ook vanwege een positieve puber. Het viel mee, maar isolatie en quarantaine is gedoe. En al dat testen is ook geen feest.

Het was dus weer wandelen geblazen, en een favoriete locatie is de TU Campus in Delft. Niet erg bijzondere foto gemaakt voor FlickrFriday, thema pathfinder.

Pad
Delft

Het was dus weer wandelen, en in de ochtend gaf dat soms wel fraaie plaatjes ☀️

Ochtend II
Bieslandse Polder

Ik had wat goedkope raambedekking nodig en had plissé gordijnen besteld bij de IKEA. Afhalen in Delft, want lockdown. Er was verder niemand. Vrij troosteloze plek. Toch door wat schoonmakers een aardige foto kunnen maken.

<= Uit
IKEA

Verder vaak mist deze maand. Altijd fotogeniek.

Twee
Bieslandse Bos
*
Delftse Hout