Een avondje 1995 in de AFAS live. Wat een geweldig concert. Vond ik niet als enige.

Pulp legt in één liedje meer euforie dan veel acts in een hele show
Britpop en Nederland is soms een wat lastige combinatie. Oké, de gebroeders Gallagher worden ook hier op handen gedragen, maar Blur speelde vorig jaar een reünieshow voor die-hards in een matig gevuld en matig enthousiast Ziggo Dome. Pulp, de nummer drie van de Grote Vier van het genre, krijgt de AFAS Live vanavond ook niet vol, voor nochtans zijn eerste show in ons land in 24 jaar. Aan enthousiasme is echter geen gebrek als het optreden eenmaal begint, want de band verkeert in bloedvorm.
PULP

Setlist;
- I spy
- Disco 2000
- Mis-shapes
- Something changed
- Pink glove
- Weeds/weeds ii
- Feeling called love
- Sorted for e's & wizz
- This is hardcore
- Dyrtft
- Babies
- Sunrise
- Like a friend
- Underwear
- Common people
- Razzmatazz / j'riders / b'ground noise
- Glory days