Projecten

De wachtkamer van dingen die ik wil doen. Mijn .plan pagina. Titelverklaring :)

Aparte RSS feeds

Nu heb ik een feed waar alle berichten in staan. Ik wil die graag opdelen; een feed waar de "posts" in staan. Die kan ik dan gebruiken voor een nieuwsbrief. En een feed waar alles in staat. Misschien is een variant waarin alleen "posts" staan ook wel goed. De reden voor dit filter zijn de projectjes hieronder.

Loopjes bevrijden uit verschillende tools

In de loop van de tijd heb ik meerdere apps gebruikt om loopjes in te registreren. Sinds een tijdje loop ik met een Fitbit. Daarnaast staan loopjes in Runkeeper, Strava, om verschillende redenen. Dat is niet zoals ik het wil.
De basis voor elk loopje is 'n bestand met de informatie over 't loopje. De toevoeging van al die partijen is die informatie in een net kaartje laten zien, de gegevens duidelijk te tonen. Dat moet ook decentraal hier kunnen. Projectje!

Slimmer gebruik maken van Foursquare

Ik maak nog steeds gebruik van Foursquare. En met plezier. Het is een sociaal netwerk, voor mij is het meer een log van alle plekken waar ik kom. Alles synchroniseert mijn agenda. Het liefst zou ik alles uit de app halen en hier doen. Maar als begin zou het leuk zijn wat meer bijzondere locaties hier te kunnen delen. Het werkt al bij sommige mensen, er de code staat publiek, maar weer net niet zoals ik wil.

De header is van xkdc.