Een voordeel van zo'n ontzettend lang boek luisteren is dat je Audible credits wel lekker oplopen. Boek is 1120 pagina's!
Heerlijk boek, lang dus, veel karakters, avonturen. Beviel mij beter dan het eerste deel. Derde deel, "Doors of Stone", moet nog geschreven worden, en dat geeft wat gedoe soms :) Ik vind het niet erg, tegen de tijd dat het volgende deel eraan komt luister ik deel 1 en 2 gewoon opnieuw.

Ben eigenlijk meer van de SF dan van de fantasy, maar heb een aantal leesmensen in mijn omgeving die bezweren dat er goeie fantasy is. En dit was een van de series die werd aangeraden. En al zal het nooit mijn favoriete genre worden, ze hebben gelijk, er is best goeie fantasy :)

Nog een leuk stukje hier => https://www.wired.com/2016/08/wired-book-club-patrick-rothfuss-interview/

Dit deel gaat verder met het verhaal van Kvothe Kingkiller. We volgen hem in zijn ballingschap, als politiek vluchteling, in avontuur, liefde en magie. We komen meer te weten wat Kvothe, de machtigste magiƫr van zijn tijd en een levende legende, heeft veranderd in Kote, de bescheiden eigenaar van een kroeg.

The Wise Man's Fear

Je kunt mij vinden op Goodreads.