Spel "voelde" bekend aan. Deze game is gemaakt met de Decima engine, gebruikt in wat andere spellen (Until Dawn, Killzone Shadow Fall) die ik niet heb gespeeld. Kom ook niet meer op de titel komen van het spel waar het dan op zou lijken.

Horizon Zero Dawn contre jour

Een Toffe Trailer (Bob Evers, haha) met wat info over het wereldbouwen.

Ben je een liefhebber van plotgedreven games in een grote open wereld, dan is dit spel een aanrader. Anders dan in een spel als GTA kon ik bij dit verhaal wel mijn aandacht houden. Er zijn zat missies naast het hoofdplot en er is wel wat te grinden (zeker als je een completionist bent). Maar de hele opzet is zo dat ik in ieder geval wel de hoofdlijn bleef volgen en het spel leuk bleef.

Horizon Zero Dawn

De wereld waarin je rondloopt is gigantisch, divers en echt mooi gemaakt. Sneeuw, woestijnen, oerwoud, bergen.

Horizon Zero Dawn

En ruïnes, een soort van :)

Horizon Zero Dawn

En geloof je mij niet, lees het dan hier ook of hier!