Dit begon als een "Haagse Beelden" wandeling. In de Binckhorst stonden 3 werken. Stonden, want we konden niets meer vinden. Berichtje over de hele wandeling (inclusief Laak) komt binnenkort online, maar ik moet die over het Zeeheldenkwartier eerst nog afronden.

Geen beelden dus, maar deze wandeling door Den Haag was zeker de moeite waard. De Binckhorst is enorm aan het veranderen. Gaat vast erg mooi worden allemaal, maar de combinatie van rommelige industrie en nieuw heeft ook charme.

Saturnusstraat. Kompaan is een brouwerij, maar op zondagochtend was de koffie ook prima.
Een van die mooie zijstraatjes van de Melkwegstraat.
Melkwegstraat
Zonweg
Binckhorstlaan. Eind van de tunnel van het trekvliettracé of Rotterdamsebaan
Binckhorstlaan. Van die dingen waarvan je weet dat ze gaan verdwijnen.
Binckhorstlaan
Binckhorstlaan. In deze stapel hebben we nog (angstig) gezocht naar het "Monument gevallenen" dat ergens hier moest staan.

De foto's op deze pagina zijn van Fabio Bruna en vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie. Hergebruiken mag, ook commercieel, maar altijd met naamsvermelding en link naar deze site.