Op vakantie in de USA heb ik een Boosted Board gekocht, echt een vet ding. Ik ga hier veel boosted pr0n posten :)

Blije eigenaar bij Calikites SF :)

Als je zoals ik in suburbia woont ideaal om rond te komen (allemaal fietspaden).
Het is een 2e generatie machine. Betere batterij, sterkere motor. Ding heeft een topsnelheid van 35 kilometer per uur (volgens de specs). Die snelheid heb ik nog niet gereden maar zelfs in een lagere stand (ik gebruik stand 3/4) is het echt een bizar gevoel en supertof. Versnellen gaat snel, remmen ook.

Op een volle batterij ga ik er ongeveer 10 / 11 kilometer mee. Da's niet slecht, genoeg voor om naar mijn werk te kunnen, of op en neer naar Delft, maar helemaal een vrij gevoel heb je er nog niet mee. Die 10 kilometer zijn zo gereden met het tempo waarop je gaat. Ben je beladen met boodschappen, of heb je sterke tegenwind, telt allemaal mee. De oplader moet meestal dus mee.

Ideaal ding ook voor stukjes van en naar het OV, het board kan gewoon mee de tram in. En de bus of tram die 2 kilometer verderop is kan ik binnen een paar minuten bereiken.

IMG_20170804_085928-COLLAGE

Al waren we er maar een paar uurtjes, natuurlijk moest ik er een ritje op maken in Venice Beach (waar ik een medebooster tegenkwam).


Op vakantie gaat 'ie natuurlijk mee.

Ook op verkansie zijn die vier wielen superhandig 😎 #boostedboards

Een bericht gedeeld door Fabio Bruna (@fa.biobruna) op

En dan een filmpje zoals ik ze niet kan maken en het eigenlijk moet :)

Of check Frau Bruna, die heeft het ook best onder controle :)