Deze vakantie hebben we een paar dagen gelopen in Alto Adige (Italiaans Tirol). Prachtige wandelingen, best inspannend, maar over het algemeen goed te doen. En erg mooi dus. Bagage werd van hut naar hut verplaats voor ons, wij liepen met water en een lunchpakketje. We verbleven in de Sennes Hütte en Ücia dles Muntagnoles. Goed eten, superaardige mensen én heerlijk bier.

Parco naturale di Fanes-Sennes-Braies

Het plateau vanaf de Valsalata.

Parco naturale di Fanes-Sennes-Braies

Lago di Limo, STEENKOUD, maar frau Bruna nam gewoon een duikje :)

Parco naturale di Fanes-Sennes-Braies

Dit deel deed mij een beetje denken aan Bryce Canyon.

Parco naturale di Fanes-Sennes-Braies

De vogels schrikken op van een gigantische marmot, die verborgen zit achter een van de rotsen bij de boom.

Parco naturale di Fanes-Sennes-Braies

Route van en naar de Fanes Hütte.

Team Bruna

Team Bruna :)

De foto's op deze pagina zijn van Fabio Bruna en vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie. Hergebruiken mag, ook commercieel, maar altijd met naamsvermelding en link naar deze site.