De rest van de wereld doet of COVID voorbij is en rent naar de Primark, maar wij gaan direct naar de bron. Vandaag een wandeling gemaakt over de Maasvlakte. Over een deel van de Maasvlakte, want de Maasvlakte is groot. Erg groot. We gaan er zeker nog vaker wandelen.

Deze boot met spulletjes lag (heel passend) in het Yangtzekanaal.

Cosco

Op de golfbrekers die de haven beschermen groeien prachtige waterpokken. Geen leukere bezigheid dan op je knieën op zoek naar een leuke hoek.

Zeepokken

Sowieso verstandig veel naar beneden te kijken, de morfologie door kleine stroompjes van het strand is prachtig! Hiermee is bewezen, er bestaan watersporen op Mars het strand.

Tree

Ook nog een bijdrage gevonden voor het thema voor FlickrFriday, deze week, "Pin". Er is opvallend veel strand op de Maasvlakte, en mooi strand. Rustig (althans toen wij er waren), want ver van de bewoonde wereld (maar misschien was iedereen echt naar de Primark).

Pin

De radartoren Maasvlakte 2 (zie ook kopfoto) heeft onder een bepaalde hoek wel iets vrouwelijks 😉

Radartoren Maasvlakte 2

Een doel was industrie te fotograferen. En die was er.

Maasvlakte 2

Maar fotograferen viel nog niet mee zonder telelens 🤔

Verboden

We gaan hier zeker vaker wandelen. Geïnspireerd door de foto van David nemen we dan de Fast Ferry en fietsen naar Hoek van Holland.

De foto's op deze pagina zijn van Fabio Bruna en vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie. Hergebruiken mag, ook commercieel, maar altijd met naamsvermelding en link naar deze site.