Er lag een Brits oorlogsschip, de HMS Prince of Wales, ergens in de wateren bij de Maasvlakte, en de zon scheen. Wandelen moet, het strand is mooi bij de Maasvlakte, en de kans eens 'n vliegdekschip te zien in de buurt was een mooie aanleiding weer eens die kant op te gaan. Het schip bleek niet zichtbaar van de wal, maar we konden wel met een bootje een tour doen, langs het oorlogsschip en nog veel meer. Aanrader die tour, met of zonder Brits schip!

HMS Prince of Wales

De HMS Prince of Wales

Eigenlijk waren andere zaken onderweg mooier om te zien. De Seaway Alpha Lift bijvoorbeeld, Een machine voor offshore bouwen. Hier gaan je windmolens mee de zee op.

Seaway Alfa Lift

Bruut groot

Voor liefhebbers van typografie is er ook genoeg te zien op de Maasvlakte.

EEN | ONE | UNO

Containerschip Ever Acme

Zeus

De Zeus Lumos, schaal komt niet goed over in een foto. Het schip is enorm.

42+

Een mislukte poging Edward Burtynsky na te doen.

LNG opslagtanks

LNG opslag

De foto's op deze pagina zijn van Fabio Bruna en vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie. Hergebruiken mag, ook commercieel, maar altijd met naamsvermelding en link naar deze site.